Robert De Niro Magyar Hangja: Robert De Niro Életműdíjat Kap A Hollywoodi Színészcéhtől - Közszolgálat.Hu

Bernie Madoff üzletember és befektetési tanácsadó, a NASDAQ tőzsde elnöke volt, a hírnevét azonban nem ennek, hanem egy pilótajátéknak köszönheti. A sztár minden igyekezete ellenére, nem sok sikerrel próbálja óvni magánéletét a szenzációra éhes bulvárlapok elől. Jelenleg harmadik házasságában él, összesen hat gyermeket nevel, a házasságon kívül születettekről is gondoskodik. Interjút ritkán ad, ha mégis, válaszai az "igen" és "nem" szavakra korlátozódnak. Robert de Niro A kétszeres Oscar-díjas színész az egyik alapítója a Tribeca filmfesztiválnak. Az évek során "megizmosodott" fesztivált érik ugyan kritikák, amelyek elsősorban azt hiányolják, hogy még mindig nem találta meg saját hangját, illetve nem elég erős a játékfilmes programja, ugyanakkor vitathatatlan, hogy úttörő szerepet vállal a forgalmazás új metódusainak felkutatásában. De Niro mindemellett politikai nézeteinek is szívesen hangot ad, és nem egy aktív békemozgalmat támogat. Például Morgan Freeman, Matt Damon, Naomi Watts és Alec Baldwin mellett Robert de Niro is szerepel további hollywoodi sztárok kíséretében a Global Zero érdekképviseleti szervezet nukleáris leszerelésért folyatott kampányának videójában.

Filmek

robert de niro magyar hangja video robert de niro magyar hangja 2020

Az utóbbi időben egyre több kritikai éri a közéleti szereplők részéről az egyes kormányokat arra hivatkozva, hogy nem reagáltak időben a koronavírus fenyegetésére. Az elmúlt hetekbe pedig egyre súlyosabb mértéket öltött a járvány az Egyesült Államokban a vírus epicentrumává pedig New York városa lépett elő. Robert De Niro egyébként is aktívan részt vesz a város politikai közbeszédében, a színész a CNN-nek adott legfrissebb interjújában pedig keményen bírálta is a kormányzást. "Azt gondolom, hogy az emberek... és főként a kormány bár korábban cselekedett volna. Rengeteg figyelmeztetés érkezett a világból, azt hiszem, közel sem lennénk ilyen helyzetben, ha mindezeket komolyan vettük volna" - nyilatkozta De Niro, aki hozzátette, hogy szomorú látni jelen állapotában a várost, amely jelenleg a szeptemberi eseményeket követő hangulatra hasonlít leginkább. Köztudott, hogy a színész mélyen nem ért egyet Donald Trump politikájával, amelynek több alkalommal is hangot adott, legutóbb a 2018-as Tony Awardson kritizálta az elnök tevékenységét.

Robert De Niro született: 1943. 08. 17. 33 látogató kedvencei között szerepel. Neked is kedvenced? Akkor jelöld meg te is! Jelentkezz be / regisztrálj az oldalra! Ha hivatkozni szeretnél valahol erre az adatlapra, akkor ezt a linket használd: figyelmeztetés Felhívjuk figyelmedet, hogy az itteni értékek mindig az adatbázis aktuális állapota alapján adódnak, s mivel a szereplő filmek nem képezik az összes szinkronizált film reprezentatív mintáját, ezek a statisztikák nem feltétlenül tükrözik a valós viszonyokat – ahogy bővül az adatbázis, úgy közelítik majd ezen értékek a valódiakat. színészként filmek száma: 94db szerepek száma: 94db hangja volt: A teljes lista megtekintéséhez jelentkezz be / regisztrálj az oldalra! filmrendezőként rendezett filmek száma: 3db

Aljas utcák Rátóti Zoltán A keresztapa II. (eredeti nyelven) Huszadik század Lux Ádám Taxisofőr (Taxi Driver) Az utolsó filmcézár Mihályi Győző New York, New York Selmeczi Roland A szarvasvadász Máté Gábor Dühöngő bika Géza 2. Rátóti Zoltán A komédia királya Volt egyszer egy Amerika 1. Végvári Tamás viczky Gábor Zuhanás a szerelembe Szakácsi Sándor A misszió Vass Gábor Aki legyőzte Al Caponet óth László Angyalszív Reviczky Gábor Éjszakai rohanás Tordy Géza Nem vagyunk mi angyalok Ébredések Cserhalmi György Nagymenők ersén Gyula okán Péter Stanley és Iris 2. Háda János Cape Fear - A Rettegés foka Lánglovagok Juhász Jácint Az éjszaka és a város Gáti Oszkár A mecénás szeretője Bronxi mese Ez a fiúk sorsa Frankenstein Casino akácsi Sándor 2. Dörner György 3. Végvári Tamás Szemtől szemben Kulka János Marvin szobája Végvári Tamás Pokoli lecke Amikor a farok csóválja Copland Jackie Brown Ronin Csak egy kis pánik Hibátlanok Apádra ütök Férfibecsület 15 perc hírnév A szajré Az igazság órája Még egy kis pánik Showtime - Végtelen és képtelen Cápamese Godsend - A Teremtés Klinikája Szent Lajos király hídja Vejedre ütök Bújócska Csillagpor -Én ezeket tudom Amúgy szerintem is Reviczky Gábor a legjobb +

3 Dörner György Egyszerre Eddie Murphy, Bruce Willis, Michael Douglas és Mel Gibson szinkronhangja. Kell ennél több? Egyébként pedig egyértelműen a legstílusosabb káromkodó. 4 Szersén Gyula Hangja elegáns, nagyvilági modort sugároz. Leginkább a komoly, drámai karakterek bőrében szeretem, de emlékezetes pl. bolondozása A cápa Robert Shaw-jaként. Legmélyebb drámai megnyilvánulásai közé tartozik néhány Harvey Keitel-film, Anthony Hopkins Árnyékországa, és elsősorban A Polip c. sorozat Corrado Cattani felügyelője. William Shatner is sokszor megszólalt a hangján. 5 Kránitz Lajos "A magyar Jockey" valóban a televíziózás legkarakteresebb gonosztevőjének, a Dallas olajvállalkozó machojának szerepében nyújtotta leglátványosabb alakítását, de Kránitz Lajos enélkül is a magyar szinkron egyik jelentős művésze volt. 6 Sinkovits Imre A magyar színjátszás egyik legkiválóbbika a szinkronizálás műfaját sem érezte derogálónak. Számomra a legemlékezetesebb Henry Fondaként (Volt egyszer egy Vadnyugat, Rajzás), Anthony Hopkinsként (Ha eljön Joe Black), Leslie Nielsenként, valamint Mufasa királyként volt.

robert de niro magyar hangja full

Egy élő legendával bővülhet a színészgárda. Robert De Niro készen áll az első képregényfilmes szerepére. A veterán színész tárgyalásokat folytat a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker film kapcsán, melyet a Másnaposok direktora, Todd Phillips fog rendezni. Phoenix kelti életre az ikonikus DC gonosztevőt a szerényebb büdzsével készülő, és a DC Moziverzum darabjaihoz képest sötétebb hangulatot képviselő filmben. A forgatókönyvet Phillips és Scott Silver (8 mérföld, A harcos) írta. Habár a cselekmény részletei még ködösek, a szólófilm az 1980-as évek Gotham City-jében játszódhat. Ha De Niro aláír a szerepre, egy talkshow műsorvezetőjét játszhatja, aki valamilyen formában hozzájárul Joker eredetéhez. A múlt hét folyamán Zazie Beetz neve merült fel, mint lehetséges tagja a szereplőgárdának. De Nirot olyan klasszikusokban nyújtott alakításaiért zsebelt be díjakat és jelöléseket, mint A keresztapa 2 és a Dühöngő bika, de olyan bűnügyi drámákban és thrillerekben is láthattuk őt, mint a Nagymenők vagy a Szemtől szemben, illetve vígjátékokban is bizonyította zsenialitását, például az Apádra ütök sorozatban és a Csak egy kis pánikban.

Bár tett némi kitérőt a fantasy műfaja felé az olyan projektekkel, mint a Rocky és Bakacsin kalandjai vagy a Csillagpor, igyekezett távol maradni a zsánertől, valamint egyenesen kerülte a képregényfilmeket. A Joker eredetsztori azonban nem egy átlagos képregényadaptáció. A film költségvetése 55 millió dollár körül mozog, ami lényegesen kevesebb, mint amiből a Marvel és DC filmek többsége készül. A történet inkább karakterrajzként és drámaként írható le, mintsem akciómenetként. A forgatás szeptemberben veheti kezdetét New Yorkban. (Forrás: Hollywood Reporter, EW) Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Érdekesség, hogy pályafutása alatt kosztümös szerepet alig vállalt. Számos kitüntetése között van egyebek között a Becsületrend lovagja cím és az Amerikai Filmintézet életműdíja. 2010-ben az Arany Glóbusz díjkiosztó ceremónián Cecil B. DeMille-díjjal tüntették ki. Ugyanebben az évben művészeti díjat alapított elhunyt festőművész apja emlékére, olyan művészeknek ítélik oda a díjat, akik apjához hasonlóan egész életüket a művészetnek szentelték. Népszerűségét és szakmai elismertségét mutatja, hogy 2011-ben a Cannes-i Filmfesztivál zsűrielnöke volt. A filmsztár a nyolcvanas években kétszer is betöltötte ezt a posztot. 2012-ben Kirk Douglas-díjjal jutalmazták a Santa Barbara-i filmfesztiválon. Hiába múlt a hetven, és betegségekkel is szembe kell néznie, szemernyit sem fáradt. Legutóbb 2012-ben jelölték Oscar-díjra, ez volt a hetedik jelölése, ezúttal a legjobb mellékszereplő kategóriában a Napos oldal című filmben nyújtott alakításáért. 2013-ban bemutatta az édesapjáról, az 1993-ban elhunyt festőművészről készült dokumentumfilmet, amely az HBO megbízásából készült Remembering the Artist: Robert De Niro sr. címmel.

Súlyos betegséget követően elhunyt Vass Gábor. Betegsége mellett is erőn felül és jókedvűen dolgozott – írja a Szinkronjunkie a Facebook-oldalán. A mindössze 64 éves szinkronszínész számos hollywoodi sztárnak kölcsönözte a hangját sikerfilmekben, többek között Bruce Willisnek, Sean Connerynek, Robert de Nirónak, Samuel L. Jacksonnak és Russell Crowe-nak is. Vass Gábor dolgozott a Retro Rádiónál is, amely azt közölte: a szinkronszínész koronavírus-fertőzésben hunyt el. Végezetül hallgassunk bele a csodás orgánumba az alábbi videó segítségével:

  1. Robert de niro magyar hangja filmek
  2. Szárnyas fejvadász - A végső vágás (2 Blu-ray) - Rocky
  3. Robert de niro magyar hangja magyar
  4. Robert de niro magyar hangja online
  5. Robert de niro magyar hangja teljes
  6. Enterol por hány éves kortól het diakmunkat vallalni
  7. Robert de niro magyar hangja 1
  8. °HOTEL UN PIZZICO DI ITALIANO ÉTTEREM ÉS PANZIÓ NYÍREGYHÁZA (Magyarország) - HUF 16913 ártól | BOOKED
  9. Robert de niro magyar hangja 2020

Alakításáért 1974-ben a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat vehette át. Ezután világsikerek következtek: a Taxisofőr (1976), A szarvasvadász (1978), majd 1980-ban a Dühöngő bika főszerepéért megkapta második Oscarját is, immár főszereplőként. A bokszoló Jake La Motta hiteles megformálása érdekében egy időre családjával is megszakította a kapcsolatot, ökölvívók között élt inkognitóban, és negyven kilót hízott. Minden szerepében a maximális hitelességre törekszik, a legkülönbözőbb karakterekkel képes tökéletesen eggyé válni. ​ Kiválóan alakított gengsztert (Aki legyőzte Al Caponét, 1987), kómából ébredő beteget (Ébredések, 1990), tűzvédelmi nyomozót (Lánglovagok, 1991), pszichopata bűnözőt (A rettegés foka, 1991), nagy kedvvel komédiázott a Nem vagyunk mi angyalok ban (1990) és a Csak egy kis pánik ban (1999). Rendezőként sikeresen debütált az önéletrajzi elemeket is tartalmazó Bronxi mese (1993) című filmmel, 1989 óta saját produkciós cége működik. Ma is Hollywood egyik legkeresettebb sztárja, s bár mára visszafogottabban vállal szerepeket, nem ritka, hogy évente három filmben is játszik.

  1. Everness festival 2016 részletes program online
  2. Eladó tanya győr moson sopron megye
  3. Mit csináljak ha depressziós vagyok film
  4. Cavalier king charles spániel vélemények english
cserháti-zsuzsa-az-életem-egy-kész-regény
December 19, 2021, 12:41 pm