A Mi Kis Falunk 4 Évad | A Mi Kis Falunk 4. Évad 4. Rész &Raquo; Magyarul Online &Raquo; Sorozat Plus

Hibás email cím vagy jelszó!

A mi kis falunk 4. Évad Online - dmdamedia.eu

Random IMDb 45 Perc 2017 - A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző.

  • A mi kis falunk 4 évadés
  • Műszaki adatok - Canon Hungaria
  • A mi kis falunk 4 évad 3 rész
  • Aktus után mikor fogan meg
  • A mi kis falunk 4 évad 1 rész
  • A mi kis falunk 4 évad 1 rész videa

5 rész

Na ez még Lacinknak is meglepetést okoz. Ja, hogy a testvérháború részét el ne felejtsem! Károly kap levelet, amit testvére, Kati tanárnő vesz át. Kinyitja a termetes borítékot, amiben egy tervrajzot talál Füleki Károly,, Halas-házáról". Károly persze tagadja a nyilvánvalót, nem neki készültek a tervek, ám végül kénytelen vallani: arra gondolt, eladja a szülői házat és építtet egy újat. A terv alapján – sorolja Kati – lenne a házban pecaszoba, halterem, csalisarok, és fűthető stég, de sehol nem szerepel Kati és Laci szobája. Károly hiába magyarázza, hogy ezek csak tervek, testvérét annyira megsérti a tény, hogy Károly nélküle adná el a szülői házat, hogy megszünteti a bátyjáról való gondoskodást, sőt: indul a polgármesteri választásokon. Jövőre az évad folytatásában tehát nem csak az lesz a kérdés, hogy ki-kivel, de az is, hogy melyik Füleki kerül a polgármesteri székbe! Innen folytatjuk 2020-ban!

A mi kis falunk: 4. évad, 4. része 2019. szeptember 21-én, szombaton 20 órakor jelentkezik. A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást. A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között. Garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása. A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet. Stoki kemény rendőrszívét egy új nő dobogtatja meg. Erika unokatestvére, Ildikó jelenléte Gyuri idegeit teszi próbára. A negyedik évadban érkeznek majd új szereplők is, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

A mi kis falunk 1. - 4. évad Nyáron sem hagyunk szórakozás nélkül. Júliusban az RTL Most+ kínálata filmekkel bővül, amik elérhetőek augusztus 31-ig! Legyél kemény, mint a tejszínhab és nézd a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök adásait online! Hogyan érhető el az RTL Most+ a Magyar Telekom ügyfelei számára? Nézd az Igazi Krimi folyamatosan bővülő sorozatait az RTL Moston, és az RTL Most+-on! Kattints az RTL Most+-ra, mert a Hazai Extra kínálatában az Észbontók új évadokkal várnak! A legújabb részt már most megnézheted az RTL Most+-on! Keresd A lány című sorozatot az RTL Most+-on, ide kattintva! Dec. 4-től 2021. január 4-ig a Bátrak földje összes része az RTL Most+-on! Részletekért kattints ide! Nov. 20-tól dec. 17-ig A mi kis falunk összes része az RTL Most+-on! Részletekért kattints ide! Nov. 6-tól dec. 5-ig a Válótársak összes évada az RTL Most+-on! Részletekért kattints ide!

7 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, kampány, A mi kis falunk Ma. 20:00. RTL Klub. A mi kis falunk – 4×01 ( előzetes) Nem hiszem, hogy sok mindent tudnék mondani, főleg, hogy még nem is láthattuk a részt. Azért abban reménykedek, hogy a 2. és 3. évados eredménytelen próbálkozásom után most azért be fog jönni (megint) a sorozat. Ami technikai infó, hogy a 4. évadra új kiemelt szereplőnek az előző évadban már beköszönő Fehér Tibor és Törőcsik Franciska mellett Mikecz Estilla érkezik. Ez pedig az RTL Klub hivatalos szinopszisa: A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között. Garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása. A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet. Stoki kemény rendőrszívét egy új nő dobogtatja meg. Erika unokatestvére, Ildikó jelenléte Gyuri idegeit teszi próbára. A negyedik évadban érkeznek majd új szereplők is, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

cserháti-zsuzsa-az-életem-egy-kész-regény
December 19, 2021, 5:47 am