7275 Igal Rákóczi Tér 30: Igal Igali Gyógyfürdő - Hőforrás Camping - Apartment Accommodation | Globimmo.Net

Medencék A komplexum felszereltsége igen sokszínűnek mondható, hisz találhatunk a fürdő területén 13 medencét, melyek minden korosztály számára felejthetetlen szórakozást biztosítanak, a számukra legmegfelelőbb medencével. A fürdő fedett részén: egy 36-38 °C-os termálmedencét, egy szintén 36-38 °C-al bíró gyógymedencét, egy csodás élményeket biztosító 32-34 °C-os élménymedencét, egy 32-34 °C-os, különféle élményelemekkel felszerelt gyógymedencét találhatunk, mely a zavartalan pihenést biztosítja, és nem utolsó sorban egy merülőmedencét, melynek hőfoka 16-18 °C. A szabadban is kiépítésre került több medence: egy téli időszakban nyitva tartó gyógymedence, mely élményelemekkel került felszerelésre, egy 25 °C-os úszómedence, mely áll a sport kedvelő vendégeink rendelkezésére, illetve a - főképp - családok számára kialakított 25 °C-os strandmedence, valamint a legkisebbek számára 3 gyerekmedence is. Wellness élmény A pihenést további szolgáltatások is biztosítják, mint például a szauna-világ, vagy akár a 3 pályás óriáscsúszda, játszótér illetve több sportpálya is.

Igali Gyógyfürdő 7275 Igal Rákóczi tér 30.

Az Igali Gyógyfürdőben több OEP által finanszírozott kezelés is igénybe vehető (tangentor, masszázs, súlyfürdő, iszapkezelés) kedvező áron. Mindezek mellett az év minden napján színes programokkal, kulturális rendezvényekkel és időszakos kedvezményekkel várják az ide látogató vendégeket.

Minutes

  • Eladó suzuki szervo - Magyarország apróhirdetések - Jófogás
  • 7275 igal rákóczi tér 30 lb
  • Samsung galaxy j5 gyári akkumulátor
  • Igali Gyógyfürdő 7275 Igal Rákóczi tér 30.
  • Személyi jövedelemadó ingatlan eladás után
  • 3 hidrogén peroxid mire jó

Septembre

Az évek során jelentős számú egyéb szolgáltatást is igénybe vehetnek a látogatók: van tangentor, gyógytorna, gyógyfrissítő és talpmasszázs, súlyfürdő, pedikűr és manikűr. Mindezek mellett számos sportolási lehetőség van: gyermekjátszóteret, kosárlabdapályát, építettek, de nem feledkeztek el az asztalitenisz és a labdarúgás szerelmeseiről sem. A gyógyvíz mellé az üzemeltetők számos programot kínálnak: kirándulási lehetőség nyílik, kulturális programokat rendeznek, különösen a nyári hónapok

  1. Durva felelsz vagy mersz feladatok teljes film
  2. Melyik disney hercegnő vagy kérdőív 3
mennyi-pénz-van-a-telefonon
December 19, 2021, 12:17 pm