Kovács Magyar András Kezelés Ára

  1. Kezdőlap - Gyógyító-Segítő Kezek Kft.
  2. Kovács-Magyar András a gyógyító - Csodálatos gyógyulások
  3. Kovács magyar andrás kezelés arabes

Igen komoly segítséget nyújtunk, hiszen havonta egy- egy alkalommal szent helyeket, gyógyító forrásokat látogatunk közösen, ahol igen jelentős immunrendszer erősödést is elérünk. Étrend: A hosszantartó és gyulladásos betegségben szenvedő embereknek tanácsoljuk a sertéshús, tej, sajt, tojás, édességek, glutén, szója, és az egészségre igen veszélyes műanyagok, pl. a margarin és a tartósítószerek kihagyását az étrendből. Gyógyítás alfája: Ne a betegséget gyógyítsuk, hanem először a kiváltó okokat keressük és szüntessük meg. Betegséget válthat ki: - Gerinc- és izület elmozdulás (gerinc- és izület fájdalmak, lúdtalp, vérnyomás, emésztés, szédülés, allergia, bőrbetegségek, krónikus gyulladások). Gerincünket és izületeinket ajánlatos évente 3 alkalommal helyre rakatni! - Földsugárzás felé elhelyezett ágy, vagy munkahelyi szék. Földalatti vízér, Hartman zóna: lakásunkban, 60 m2 területen 2-3 földalatti vízér is húzódhat. A Hartman zónák 2x2m-es hálót alkotnak. Kovács-Magyar András: földsugárzások → Csak ott kerülhetjük el a megbetegedéseket, ahol e két sugárzást, kikerüljük!

Kezdőlap - Gyógyító-Segítő Kezek Kft.

Így: lehet lefeküdni, nem az, hogy légy szíves, vagy valami... Egyébként én eddig úgy tudtam, hogy ők mérik be ezzel a vesszőszerűséggel, hogy hol vannak a gyenge pontjaink, és megmondják, hogy otthon jó helyen fekszünk-e, de semmi ilyesmi nem történt. Mindemellett nem kért el semmiféle orvosi leletet, pedig a táltos oldalon lévő videókon András mindig elkérte a leleteket, hogy pontosabban, hatékonyabban tudjon segíteni. Újabb hmm.... Ezután párom felfeküdt az ágyra, vagy minek hívják, én meg leültem egy székre, hogy kivárjam a sorom. A "táltos" neki is esett, jól átropogtatta, de nekem már a látvány is fájdalmas volt, nemhogy szegény páromnak, aki később bevallotta, hogy neki bizony baromira fájt, főleg, amikor az amúgy is fájdalmas területet dolgozta át. Tényleg rossz lehetett, mert nem egy nyafka típus, de akkor bizony nagyokat nyögött szegény. Mindeközben a "táltos" valami félelmetesen életúnt képet vágott, meg mernék esküdni rá, hogy még a szemeit is forgatta, az egész úgy hatott, hogy "Jajj csak legyünk már túl rajta! "

Kovács-Magyar András a gyógyító - Csodálatos gyógyulások

  • Eric berne emberi játszmák pdf file
  • Kovács magyar andrás kezelés art gallery
  • Padlás utólagos szigetelése: Penész elleni szerek
kovács magyar andrás kezelés arabe

Kovács magyar andrás kezelés arabes

Az itt rekedt szellemeket visszasegítik a túlvilágra. Kovács – Magyar András: Szellemtan - Betegséget, depressziót, immunrendszeri gyengeséget okozhat a lelki, szellemi táplálék hiánya is. Ezen a különös gondon segítünk havonta egy-egy alkalommal a Szellemi Iskola kurzusain, klubjain, szent helyekre szervezett útjain, Elit klubon. Szeretettel és szakértelemmel várjuk Önöket gondjaik megoldására. Tevékenységünkről, sikereinkről, munkánkról, meggyőződhet a folyamatosan friss csodákat bemutató honlapjainkon: Kezelések, lakás- és földsugárzás mérések, spirituális szellem elengedések: Kedves kollegáink segítenek: Tel. : +36 1 222 3186, +36 1 251 4983 Kezelések igényelhetők a következő városokban: Békés, Csongrád, Debrecen, Győr, Hatvan, Kecskemét, Miskolc, Siófok, Szarvas, Szeged, Székesfehérvár – A budapesti telefonszámunkon kérhet pontos elérhetőséget, időpontot. Érdeklődés esetén előadást tartunk az ország településein. Hívjon bennünket! Kapcsolódó kisfilmjeink: A Vásárhelyi Televízió riportja: Masszázs: Gerincsérv csodálatos gyógyulása:

- fekhelyük földsugárzás-mentes helyre tétele, lakás földsugárzás méréssel, amelyet csak tapasztalt, jó szakember végezhet. Tudunk javasolni ilyen igazán kiváló szakembert! - Régi, beteg energiáinak letisztítása, felfrissítése. - Auratisztítás, energiakezelés, talp reflex masszázs. - Valamennyi izület átmozgatása, felfrissítése. - Mély izom-, ín- és nyirokmasszázzsal a régi rossz berögzülések oldása. Módszereinket világszínvonalú, nagy tapasztalatú szakemberek végzik! Bioenergia kezeléseink gyógyító csodái a legmodernebb műszerekkel igazolva: Spirituális segítségnyújtás: A múlt jeles gyógyító szentjei, mint pl. Szent Erzsébet, Szent Margit is, a betegek lakhelyét megvizsgálta, fekhelyeik földsugárzás -mentes elhelyezésére tanácsot adtak. A beteghez és környezetében lévő halott emberek itt rekedt szellemeit visszaengedték a túlvilágra. Mindezzel egy hallatlan plusz energiához tudták juttatni, a hozzájuk fordulókat. A spirituális szellemi segítségkérésre, szellemi intelligenciánk ébredésével nyílik mód.

kovács magyar andrás kezelés arabic

Egy példa: a könyvben K. a magyarokat a maják leszármazottainak titulálja, majd kijelenti, hogy mi, vagyis őseink eredetileg egy régen elsüllyedt, ma már ismeretlen kontinensen éltünk, ami a mellékelt térkép szerint valahol az egyenlítőtől délre helyezkedett el és kétszer akkora volt, mint Ausztrália. Hmm.... Nem baj, még ezt is lenyeltem, gondoltam, mindenki abban hisz, amiben akar, ha egyébként tényleg ért a természetgyógyászathoz és meg tud gyógyítani súlyos beteg embereket, akkor szíve joga ilyesmit mondani. Valahogy eltelt az egy óra, minket szólítottak. Elvileg az egyik legjobbnak kikiáltott tanítványa fogadott minket. Már az első pillanattól rossz érzésem volt vele szemben. Se egy mosoly, se egy kedves szó, betessékelt minket a kis szobába, ott bemutatkoztunk, majd megkérdezte, ki lesz a bátrabb? Párom vállalkozott, hogy majd ő. A "táltos" (inkább nem nevezném meg, mivel valószínűleg sértené a személyiségi jogait, de akik jártak már ott, tudni fogják, kiről van szó) megállt előtte, megkérdezte, mi a panasza, majd miután már választ kapott, pálcájával csinált 1-2 mozdulatot, és mondta, hogy lehet lefeküdni.

  1. Art deco budapest bajcsy zsilinszky út 7
  2. Mire jó a kék suri cruise
enese-kinti-pizzéria-győri-út-étlap
December 19, 2021, 9:19 am